.
.

Over het ICT Café

De Haagse ICT-sector versterken én verbinden aan maatschappelijke thema’s in Den Haag: dat is het doel van het ICT Café. Ben je een ICT-professional of een geïnteresseerde vanuit het bedrijfsleven, de publieke sector of een kennisinstituut? Dan ben je van harte welkom om het ICT Café bij te wonen!

Het ICT Café bijwonen kan tenminste drie keer per jaar. Het keer op keer gevulde programma biedt gelegenheid voor regionale partijen om elkaar te ontmoeten, inspiratie op te doen en kennis uit te wisselen op het gebied van ICT en innovatie.

Activiteiten

Een van de belangrijkste aspecten van het ICT Café is netwerken. De standhoudersmarkt, waar bedrijven en organisaties zich presenteren en alle ruimte is om het gesprek aan te gaan, is hier bij uitstek geschikt voor. Ook nodigen we bedrijven van harte uit om innovatieve ideeën te pitchen.

We verzorgen bovendien een inhoudelijke bijeenkomst over het gekozen thema, in de vorm van een masterclass, symposium of expertmeeting. Hierna volgt de mogelijkheid om nog verder de diepte in te duiken tijdens de zogenoemde Smart Tables. Schuif aan tafel bij een expert, focus op een bepaald vraagstuk of een bepaalde dienst en ga het gesprek of misschien wel de discussie aan.

Impressies

Benieuwd hoe een ICT Café eruit ziet? Neem dan een kijkje op de pagina met impressies. Eerdere thema’s waren onder andere Internet of Things, ICT en zorg, ICT en veiligheid en e-Skills en Werkgelegenheid.

Actief bijdragen?

Bedrijven en organisaties zijn van harte welkom om aan bovengenoemde onderdelen een actieve bijdrage te leveren. Heb je interesse? Neem contact met ons op.

Partners

Het ICT Café is een initiatief van: