.
.

Internet of Things

Van stoplichten en vuilcontainers tot medische apparatuur: naar verwachting zijn in 2020 zo’n 28 miljard things verbonden aan het web. Het werd dus de hoogste tijd dat we ons eens goed zouden verdiepen in de vraag: wat voor mogelijke impact heeft deze beweging – het Internet of Things (IoT) – eigenlijk op de stad Den Haag? Het 9e ICT-café bood deze gelegenheid tijdens het mini-symposium, de Smart Tables en de standhoudersmarkt.

Onder meer Bert Mulder, lector Informatie, Technologie en Samenleving aan de Haagse Hogeschool, Martin van den Berg, Account Director IoT bij KPN, en Gerrit Jan van ’t Veen, eigenaar van Dutch Coast, leverden deze editie een bijdrage.

Impressie

Heb je deze editie in het Museum voor Communicatie gemist of wil je het nog eens herbeleven? Bekijk dan het Flipboard Magazine van de bijeenkomst, met daarin video’s van de presentaties en pitches, foto’s, een overzicht van tweets en interessante artikelen! Voor een overzicht van de foto’s kun je ook terecht in onderstaand fotoalbum.

View my Flipboard Magazine.