.
.

ICT & Communicatie: Left brain meets right brain.

Succesvolle groei komt tegenwoordig niet meer uit één koker. Juist waar werelden gecombineerd worden, ontstaat succes. Twee werelden die steeds meer vervlechten zijn die van ICT en communicatie; deze stonden dan ook centraal tijdens de 11e editie van het ICT Café.

De focus lag op de vraag: Hoe kunnen bedrijven, non-profitorganisaties of overheden groeien en innoveren door het toepassen van de laatste ICT-technieken op communicatiegebied, waaronder marketing? Onder meer Joep Bremmers, directeur van Shared Business, Mike Ackermans, hoofdredacteur CBS Communicatie & Nieuws en Boy Terhell, designer/art director DPI Animation House leverden een bijdrage aan dit ICT café door te spreken tijdens het mini-symposium.

Heb je deze editie in het Zuiderstrandtheater gemist of wil je het nog eens herbeleven? Bekijk dan het Flipboard Magazine van de bijeenkomst, met daarin video’s van de presentaties en pitches, foto’s, een overzicht van tweets en interessante artikelen! Bekijk ook de foto’s in de galerij.

View my Flipboard Magazine.