.
.

Feel the Rhythm

Met de 10e editie van het ICT-café doorbraken de Haagse Hogeschool, PITCH The Hague en de gemeente Den Haag het normale ritme van ICT-cafés; het werd een ‘special summer edition’. Het ICT Café streek neer in het centrum van Den Haag, en was te gast bij Border Sessions, het International Festival on Technoloy & Society. Het thema van deze speciale editie? Feel the rhythm!

Waarom volgen en bestuderen wetenschappers onze ritmes, en wat kunnen ze ermee? En welke bedrijven spinnen nu al garen bij dataverzameling en ritmeonderzoek? Op deze vragen kregen aanwezigen van het 10e ICT-café antwoord. Onder meer Dr. Caroline Nevejan van de TU Delft en Nico Kuijper van Cmotions leverden hier een bijdrage aan.

Impressie

Heb je deze editie in het Korzo Theater gemist of wil je het nog eens herbeleven? Bekijk dan het Flipboard Magazine van de bijeenkomst, met daarin video’s van de presentaties en pitches, foto’s, een overzicht van tweets en interessante artikelen! Voor een overzicht van de foto’s kun je ook terecht in onderstaand fotoalbum.

View my Flipboard Magazine.